Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Savski Gaj III, 8a
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 1193 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

Svijet

Nekoliko novosti i promjena u djelovanju Udruge

Uz novu školsku godinu, i kod nas, i u misijama, zahvaljujemo svima na donacijama za s. Lenku i njenu dječicu, prošli mjesec prikupljeno je 450 dolara, hvala svima, te najavljujemo prvi dio novosti i promjena u djelovanju naše Udruge.

Kristov Stol za Ekvador

Novost u djelovanju Udruge su bankovne kartice, koje smo zatražili prigodom njene nedavne posjete Hrvatskoj, i sada kada su gotove, poslali s. Lenki u Ekvador, i trebale bi stići ovih dana, kako bi ubuduće ona tamo i sama mogla direktno dizati uplate pristigle na žiro račun naše Udruge (PBZ: 2340009-1110433489), putem PBZ visa kartice, odnosno preko interneta provjeravati stanje računa, putem PBZ comnet kartice. 

A otvorili smo i posebnu rubriku na našoj web stranici, pod Misije, S. Lenka, i administratorski user i za njih, kako bi nam se oni od tamo, iz Ekvadora, mogli redovito i barem mjesečno javljati, možda baš prvim petkom, koliko im brojne obaveze budu dozvoljavale, pa se pomolite za sve te nakane, kako bi naš kontakt sa s. Lenkom i njihovim teškim ekvadorskim životom bio što direkniji.

Darekova obitelj iz Poljske, koji samostalno uređuju svoj poljski dio stranice, ovoga siječnja ako Bog da, putuju opet na neko vrijeme, barem par tjedana u Ekvador, te će i oni tehnički pomoći sestrama oko uređivanja stranice, stavljanja fotografija i dr.

Opširnije...

 
 
home