Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Savski Gaj III, 8a
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 323 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

Adventska događanja

Sretan i blagoslovljen Božić

Evo, uz božićne dane, u centru s. Lenke postaje sve življe...Ovih dana stigle su im 4 gošće iz Hrvatske - 2 iz Splita, 1 iz Zagreba, i jedna - najmlađa iz Sjeverne Amerike...Kao da svi putevi ovih dana vode u centar s. Lenke...

Vjerujemo da ćemo uskoro na našim stranicama i fb profilu moći čitati i njihove dojmove, i pratiti nove fotografije...

A što nam sada o tamošnjoj atmosferi piše naša veteranka Vlatka pročitajte u nastavku:

"Dragi prijatelji okupljeni oko Kristova Stola!

Uz isprike zbog zakašnjenja i nedostatka vremena,ali uz nabolje namjere želim Vam u svoje ime,u ime cijele zajednice Krista Misionara Molitelja i s.Lenke zaželjeti sretan,blagoslovljen i miran Božić!
Neka Vas mali Isus blagoslovi i nagradi za sve što činite pomažući nama ovdje u Ekvadoru,što ste Vašim darovima razveselili našu mnogobrojnu dječicu i učinili im i ovaj Božić ljepšim i radosnijim,da barem nakratko zaborave svakodnevnu neimaštinu i osjete radost Božića.

Hvala Vam što nam pomažete i tokom cijele godine,jer bez Vaše pomoći bilo bi nam još teže i zato Vam od srca hvala.

I neka Vam i Nova 2014.godina bude ispunjena Božjim blagoslovom,osobnim i poslovnim uspjehom i neka Vas taj blagoslov uvijek prati.Dobro se dobrim vraća i uvijek je to najbolji put.
Neka Vas dragi Bog čuva i nagradi za sve što činite,a mi ćemo Vas imati u našim mislima i molitvama.

Svako dobro i que Dios les bendiga!!

Vlatka Sedlar"

Ekvador_boina

Dragi prijatelji, suradnici i dobročinitelji,

dragi čitatelji naše stranice!

Svima od srca zahvaljujemo na trajnom pomaganju misijskom centru s. Lenke Čović u Ekvadoru - ovih dana trebamo dobiti i božićne čestitke iz samog centra, od s. Lenke, od naše Vlatke, od svih sestara, djevojčica iz internata, dječice - kojima ste svima Vašim molitvama i prilozima, koliko tko može, i ovaj Božić učinili ljepšim, sretnijim...Učinili ste da i u njihove skromne jaslice, po Vašoj dobroti, dođe mali Isus...I usreći one najpotrebnije, najnapuštenije, zaboravljene...One kakav je i sam bio...Nemoćno djetešce prepušteno na milost i nemilost okrutnim životnim uvjetima...Nerazumijevanju okoline...Njemu je Bog podario drage, brižne i svete roditelje...Mnogoj dječici u dalekom Ekvadoru - čak niti to...Jedino po Vašim srcima, oni mogu spoznati radost Božića...Svako srce - jedan ukras u Božićnoj atmosferi, tako dalekoj, a tako bliskoj...Zahvalimo i njima što nam približavaju istinsku bit Božića...Koja je u dobroti, zahvalnosti, prihvaćanju...Koja je u ljubavi, povezanosti...Sreći i dobroti...

Svima Vama to od srca i želimo!

Drina Ćavar sa suradnicima

 
 
home