Adventska događanja

Sretan i blagoslovljen Božić! Feliz Navidad!

Dragi prijatelji i suradnici, 

dragi dobročinitelji misijskog centra sestre Lenke u Ekvadoru! 

Od srca vam hvala, što čitave godine, a ne samo za Božić, nosite darove našim ekvadorskim mališanima! I kao što su 3 sveta kralja, uljepšala teški put Svetoj Obitelji u skoro nemogućim uvjetima, tako i vi redovito pomažete siromašnim ekvadorskim obiteljima, čiji uvjeti življenja i stanovanja, nerijetko nisu puno bolji i kvalitetniji od onih - jasličkih! 

I kao što su sveta 3 kralja doputovala izdaleka, slijedeći čudesnu zvijezdu, da bi u siromašnoj bebici, prepoznali Spasitelja - Isusa, hvala i vama što se date voditi od iste zvijezde, od istoga Duha, kako bi tamo daleko, preko Oceana, na drugom i nepoznatom kontinentu, Vaša dobrota i ljubav zasjala tamošnjim mališanima! Koji svakodnevno sa sestrama mole za vas! Prije svakog jela, koje im baš vaša dobrota omogućuje! 

I zato smo sigurni da su i njihove dječje molitvice, iskrena i čista srca, i vaše blagdanske obiteljske stolove i okupljanja učinili nekako posebnima, i blagoslovljenima u međusobnoj povezanosti! I dok čestitamo jedni drugima Božić, poslušajmo i jeku njihova zahvalnog i razdraganog: "Feliz Navidad!" 

Osjetimo njihovo veselje i preko ekvadorskih božićnih pjesmica! 

Drina i suradnici

 

U nastavaku pogledajte i preslik božićnog članka s. Lenke, objavljenog u novom broju Radosne Vijesti, koju možete nabaviti u svim našim crkvama: 

žRadosna vijest