Noć otvorenih crkvi 2014.

23.5.2014 - 10. Noć otvorenih crkvi u Austriji - Lange Nacht der Kirchen

 

Kako je i lijepa inicijativa Kristova Stola - Noć otvorenih crkvi uoči Svih Svetih u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, nastala nadahnuta ovom lijepom austrijskom idejom i manifestacijom, u petak 23.5.2014, planiramo posjetiti bečku i austrijsku Lange Nacht der Kirchen:

Austrija - 10. Noć otvorenih crkvi - Lange Nacht der Kirchen

Program u bečkim crkvama

Detalji o hodočašću, prijave i informacije - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: 091-570-8604

Kristov Stol - Misijska Europska Inicijativa u petak, 23. 5, organizira hodočašće u Beč i Grac, prigodom austrijske Noći otvorenih crkvi - Langenachtderkirchen, koja se u stotinama crkvi diljem Austrije održava jubilarni 10. puta po redu, u ekumenskom duhu.

Posjetiteljima će biti ponuđeni različiti duhovni, kulturni, glazbeni, filmski, edukativni, molitveni i drugi sadržaji.

Polazak - petak u 17h, dolazak u Beč i početak planiranih programa u 21h, cjelonoćni sadržaji u najznačajnijim bečkim crkvama, katoličke, i drugih denominacija.

U jutarnjim satima polazak prema Zagrebu, uz prijepodnevni obilazak Graza i posjet svetištu MariaTrost.

Cijena: 250 kn


Povratak u Zagreb u subotu poslijepodne. Prijave i informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 091-570-8604. www.kristov-stol.hr