Sretan i blagoslovljen Uskrs 2017!

Dragi prijatelji i suradnici i dobročinitelji Kristova Stola i misije s. Lenke u dalekom Ekvadoru! 

Neka vam je svima, sa vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Uskrs!

U Vašim molitvama i pri vašim blagdanskim susretima, sjetite se i siromašne indijanske dječice u dalekom Ekvadoru, vrijednih sestara Zajednice Krista Misionara Molitelja, koje im marljivo i požrtvovno pomažu, u svim njihovim potrebama, od duhovnih do tjelesnih!

I kao što je Isus na križu svoj život dao za sve nas, tako i one - prihvaćajući svoje svakodnevne križeve iz dana u dan, čitav svoj život posvećuju i daju najsiromašnjiima! I kao što je Šimun Cirenac pomogao Isusu nositi Njegov križ, tako i vrijedne volonterke iz Hrvatske i Europe redovito dolaze, i barem na kojoj postaji, barem po koji mjesec, pomognu pomagati, pomognu žrtvovati se, pomognu živjeti skromnost i siromaštvo, barem malo ga obogaćujući i svojim prisustvom! 

Ivana i Đurđica su se vratile u Hrvatsku, prepune dojmova, Eva i Magdalena još su tamo, Josipa se sprema, i Ružici se nadamo...Darekova obitelji iz Poljske će stići do Ekvadora i ove godine! I osobno ih se nadam obići početkom lipnja...Sve preporučamo i u vaše molitve! 

I dok dječica sa časnama, i sa volonterkama, zahvaljuju Gospodinu za svaki zalogaj, i mole za sve vas, svoje dobročinitelje, sjetite se i vi njih, pomognimo svatko na svoj način, poput Šimuna, poput Veronike, onako kako najbolje znamo i možemo, fizičkom snagom, mekanom blagošću, duhovnom molitvom, financijskom potporom...I najmanja pomoć, bit će višestruko uzvraćena uskrsnom radošću u svakom novom danu! 

Sretan i blagoslovljen Uskrs!