Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Čulinečka 31
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 808 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

Ekvador

Sretan i blagoslovljen misionarski Put!

Dragi suradnici i dobročinitelji Kristova Stola!

Zahvaljujemo svima na Vašim misijskim donacijama, koje i dalje redovito pristižu, omogućujući najpotrebnijima najpotrebnije!

Ali zapravo najvrednije donacije koje nose najviše najljepših iznenađenja su baš Vaše molitve! Vjerujemo da zahvaljujući baš njima, imamo Milost prenijeti Vam lijepu vijest da se naša Vlatka - nakon proslave rođendana, u najboljem društvu, i kao i obično - oko njihova obiteljskog Kristova Stola - sprema natrag u egzotični i materijalno siromašni, ali Milostima bogati - Ekvador...

Kamo se vraća i s.Lenka, nakon provedenog kratkog vremena u Hrvatskoj, ali ispunjenog upečatljivim susretima, događanjima, molitvama, mladom misom njenog nećaka i brojnim drugim blagoslovima...

alt

Vlatka se potrudila pripremiti i poseban dar, za neodoljive djevojke iz s.Lenkina Internata bl.Alojzija Stepinca - jedva čekamo da ih vidimo i u posjedu njihovih skorih vlasnica:

 

 

alt

I tako nakon intenzivnih susreta i druženja - fizički se razilazimo na obje strane Velike Bare - ali duhovno ostajemo zauvijek neraskidivo povezani u istom Oceanu ljubavi, prijateljstva i molitve! Hvala svima! A Vlatki i sestrama sretan i blagoslovljen njihov misionarski Put!

alt

alt

 
 
home