s. Lenka

1. petak i uplata za s. Lenku!

Poštovani,

danas preporučamo s. Lenku, njenu Zajednicu Krista Misionara Molitelja i njihove klince, posebno u vaše molitve, jer baš kao i naši ovdje, i oni tamo, danas kreću u novu školsku godinu! S Božjom pomoći...I dok možda opremate svoje male đake, sjetite se i njih, i u molitvama i materijalno! U kolovozu je skupljeno 450 dolara, te od srca zahvaljujemo na vašoj donaciji!

Nova školska godina i kod s. Lenke počinje sljedećeg ponedjeljka, 5. rujna, a na početku godine i potrebe su veće - nabava uniformi, školske knjige, zalihe namirnica za dulji period, te se s. Lenka unaprijed preporuča za naše mjesečne donacije Kristova Stola, a ako tko želi pomoći putem kumstava (za čitavu školsku godinu unaprijed za pojedino dijete), to će moći učiniti preko Misijskog Ureda u Novoj vesi!

O drugim mogućnostima pomaganja i još nekim praktičnim i personalnim promjenama u radu naše Udruge, uskoro ćemo vas obavijestiti, a do tada sve preporučamo i u vaše molitve! Još jednom, od srca i od Srca Isusova, hvala svima!!!

alt

Temeljna misijska akcija Kristova Stola

alt

Fotogalerija dječje Zahvalnosti

 

U srpnju je prikupljeno i na 1. petak u kolovozu na račun s. Lenke u Ekvadoru uplaćeno 700 dolara! Zahvaljujemo svima! Svi dobročinitelji su na poseban način u molitvama s. Lenke, i njene Zajednice Krista Misionara Molitelja!

lipanj i srpanj 2011.

s. Lenki je prigodom njene kratke posjete Hrvatskoj predano 870 eura iz Hrvatske i kvalitetan laptop! (te 720 dolara iz Poljske! što oni samostalno šalju)  Zahvaljujemo svima!

DOBRE VIJESTI!!!

S. Lenka je sretno stigla u Hrvatsku!!!

S. Lenka sredinom lipnja kratko dolazi u Hrvatsku, te ćemo joj 300 dolara prikupljenih ovoga mjeseca, kao i druge vaše donacije, koje budu stizale prije njenog povratka u Ekvador, početkom srpnja, predati osobno! Nadamo se da će biti prigode i za zajednički susret s njom, i njeno predstavljanje aktualne situacije i potreba u njenom centru i čitavom Ekvadoru, pomolimo se Srcu Isusovu i na tu nakanu!

svibanj 2011:

1. petka u svibnju, uplaćeno je 550 prikupljenih dolara. Naši poljski suradnici, koji od travnja prikupljene uplate u Poljskoj, šalju samostalno, prikupili su dodatnih 330 dolara. Zahvaljujemo svima!

travanj 2011:

Uplate u 2011 (od travnja 2011 naši poljski suradnici, svoje prikupljene iznose uplaćuju samostalno):

2011  

Poljska

 

 

mjesec

siječanj

dolari

1400

 

datum

7.sij

veljača 800   4.vlj
ožujak 1100   4.ožu
travanj 200 200

1. tra

svibanj 550 330 6. svi
lipanj      
srpanj 870 eura!!! 720  
kolovoz 700    
rujan      
listopad      
studeni      
prosinac      
Ukupno:

4750

dolara

870 eura

1250  

alt

 Zanimljivosti o prehrani diljem svijeta

Uplate proteklih godina

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
home