Kontakt

"Kristov Stol"
Misijska Europska Inicijativa
Čulinečka 31
10000 ZAGREB
e-mail: kristov.stol@gmail.com
tel: 091-570-8604; 01-4646-583
facebook-logo 
Kristov Stol

IBAN/Žiro račun (PBZ): 
HR6723400091110433489

Neka Bog obilno blagoslovi svih 722 trenutno aktivnih gostiju

Poslušajte radio spotove

s. Lenka

Uskrs 2013 - Pismo s. Lenke iz Ekvadora !

Dragi suradnici i prijatelji,

evo uz brojne obaveze Velikog Tjedna, naša s. Lenka Čović iz Ekvadora, uspjela je odvojiti vremena, kako bi nadahnutim uskrsnim pismom, zahvalila svima vama, koji mjesečno odvajate veće ili manje iznose kako biste pomogli dječici u njenom centru...Redovito mjesečno uspijemo skupiti preko 4000 kn, koje s. Lenka osobno preuzima na bankomatima u Ekvadoru, a čime su izravno pokriveni mjesečni troškovi za barem 40-ak dječice, što je uistinu velika pomoć...Pročitajmo zajedno njene riječi, istovremeno se pomolivši za nju i i čitavu ekvadorsku zajednicu:

"Postovani suradnici Kristovog stola!

Iskreni pozdrav i obilje Bozjeg blagoslova za Vas i Vase obitelji. Od srca zahvaljujem svima onima koji velikodusno pomazu kako bi mi mogli dati dorucak i rucak nasoj djeci u skoli i 30 djevojaka u domu, ukupno 250 ero djece. Molimo Gospodina da svakom od Vas obilato umnozi kako i Vi velikodusno dijelite.


U Velikom smo tjednu, kad slavimo Tajnu Bozje Ljubavi i sustinu Njegove Biti, Vjecni Bog koji je pocetak i nema kraja, Bog koji je Ljubav, nasa Nada, koji osmisljava i puni nas zivot usprkos problemima i poteskocama koje mozemo imati. On je Svijetlo Uskrsnog jutra koji nas ispunja neizmjernom radoscu jer nas je stvorio i otkupio iz Ljubavi i za Vjecnost.

Neka taj ponizni i jaki Isus koji nas nadahnjuje kao krscane da pomazemo i izgradujemo kulturu Ljubavi ucini nas vjernim svjedocima i misionarima Njegove zive prisutnosti medu nama. U ime sve nase djece s kojima molimo svaki dan za nase dobrocinitelje zelimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs zahvalna s. Lenka"

 
 
home