Molitveni hod

Merčeva Krunica - izvješća i najave

Uz naš novi audio spot,  na kojem kao i do sada, zahvaljujemo našim prijateljima s Radija Marija Bistrica, kojeg možete poslušati u našem lijevom stupcu, i kojim nas i sam bl. Papa Ivan Pavao II, poziva na Zagrebački put svetosti - 28.5, od Mirogoja, prema Palmotićevoj Bazilici, svakako dođite na našu 2. etapu molitvenog hoda ove subote, 21.5 u 6.30h kod franjevaca u Dubravi:

1. Crkva Bezgrešnog začeća Marijina

2. Župa Gračani - Sv. Mihael

Sestre uršulinke - Gračani

3. Župa sv. Franje Ksaverskog

4. Vojni ordinarijat i Apostolska nuncijatura na Ksaveru

"Putopis i izvješče s 2. etape - Dubrava - Gračani - Ksaver - 21.5

 

Opširnije...

Zdenac života, nedjeljom u 20h - Pripremimo srca i trgove za Papin dolazak

Medijska izvješća:

3. Danas, uto, 31.5 u 16.30h - izvješće u info programu Radio Marije - poslušajte!

2. Portal Hrsvijet

1. IKA

 

 

alt

alt

Fotogalerija 29.5

Tjedan dana uoči Papina dolaska, u nedjelju, 29.5 održana je zadnja 4. svibanjska nedjeljna molitva Svete krunice, navečer kod Zdenca života, u 20h, u sklopu projekta Pripremimo srca i trgove za Papin dolazak. Inicijativi Kristova Stola i Drine Ćavar, odazvala se i Udruga Marijina Dječica iz Sv. Klare, koji su na Kazališni Trg stigli u narodnim nošnjama, Kulturno-umjetničkog društva "Izidor",

alt

i s velikom 50- metarskom izvornom hrvatskom etno-krunicom, ručnim radom, koju su nedavno predstavili i blagoslovili u Rimu, prigodom Papine beatifikacije, a koja je nastala prema nadahnuću i zamisli njihove predsjednice Dijane Bauman, u sklopu njihova projekta "Krunicom po svijetu".

alt

Opširnije...

Merčeva Krunica - Molitveni hod zagrebačkim župama, subotom, 14. i 21.5

alt

U suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom "Stanko Kempny"

Molitva bl. Ivanu Merzu koju molimo na našem hodočašću (Zborna molitva iz Papinske mise na beatifikaciji bl. Ivana Merza):

"Pomolimo se!
Bože, naš Oče, blaženi je Ivan, vjeran krsnome pozivu na svetost, revno radio na odgoju mladeži u vjeri i kršćanskome životu. Udijeli i nama da, ojačani njegovim zagovorom i potaknuti njegovim primjerom, vjerno i hrabro nastavimo navješćivati Evanđelje i za nj svjedočiti. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen."

Litanije bl. Ivana Merza

Najave za 2. etapu, subota, 21.5.2011:

1.www.papa.hr

Izvješća sa 2. i 1. etape:

Postulatura bl. Merza - subota 21.5 - izvješće

Opširnije...

 
 
home