Sretan i blagoslovljen Božić!

Dragi prijatelji i suradnici!

Hvala vam što vašim molitvama i donacijama omogućujete sretan Božić i u dalekom dijelu svijeta - malom ekvadorskom selu, na vrhu Andi! 

S. Lenka sa svoijm sestrama Zajednice Krista Misionara Molitelja i volonterkama iz Hrvatske (trenutno su tamo Suzana, Kristina, Vlatka...), Njemačke (Magdalena...) i drugim suradnicima, i uz vašu velikodušnu pomoć, velikim naporima, trudom, zalaganjem i prije svega neizmjernim pouzdanjem u Božju providnost i traženjem Božje volje za svako od preslatkih malih stvorenja, koje im je Bog poslao na brigu i skrb, sa svim životnim problemima i brigama, s kojima se svakodnevno susreću oni i njihove siromašne obitelji, u svakome od njih prepoznaje malog Isusa, svakome od njih približava i daruje malog Isusa, i zaštitu svete obitelji, sve nas povezujući u zajedničkom slavlju Božića, i pripadnosti zajedničkoj obitelji - čitavog čovječanstva, u slavljenju nepresušnog vrela novog Života!

Za Božić postanimo još bolji, još jednostavniji, još povezaniji - s onim Djetetom u nama! 

Za vašim obiteljskim, blagdanskim stolom, osjetite molitvu dječice iz dalekog Ekvadora, koji prije svakog svog skromnog obroka, mole baš za vas, svoje dobročinitelje! 

Osjetite blagoslov, kojeg vi donosite njima, a kojeg oni poput malog Isusa, tako višestruko umnažaju vama i vašim obiteljima! 

Pružimo si ruke, za našim velikim - Kristovim - stolom, zahvalimo Bogu jedni za druge, za sve što imamo, za sve što dijelimo, za sve što primamo - čudesno povezani - na različitim kontinentima, ali u istom duhu, u zajedničkoj Vječnosti! 

Feliz Navidad!

Drina sa suradnicima