1. "Ono malo više" 2014. - Izvješća i fotogalerije

Izvješća,fotogalerije i dojmovi nakon biciklijade:Biciklistički Klub Metković

Veliko HVALA našim donatorima bez čijih donacija ne bi uspjeli organizirati biciklijadu "Ono malo više". Hvala vam što ste prepoznali plemenit cilj ovoga događaja i odlučili biti dio istog.

CAFFE BAR „CARPE DIEM“ , AS OPUS D.O.O. , ADRENALIN OBRT ZA UGOSTITELJSTVO, KONGO D.O.O., FITNESS CLUB STEP, PORTAL-METKOVIĆ, ZAVRŠNI RADOVI ZLOJA, HOTEL PLAŽA D.O.O., MOST NEZAVISNIH LISTA, HOTEL MERLOT, KALIMERO IZDVOJENI POGON PAKIRNICA ŠEĆERA, CAFFE BAR „NO LIMIT“, M-RAČUN-RAČUNOVODSTVENI POSLOVI, UNIQA OSIGURANJE, KULINA.hr, FRANKIE JAAZ BAR METKOVIĆ, HOTEL NARONA, SVETI ROK-VELEBITSKA IZVORSKA VODA, DALMATA-JURA SHOP, MATKO JOVICA, HRVOJE DODIG, TRGOVINA „BECIKLIN“ PRELOG, DOMINIK 91 D.O.O. METKOVIĆ, NADBISKUPSKO SJEMENIŠTE „PETAR BARBARIĆ“ TRAVNIK, MJENJAČNICA SRŠEN, KONOBA „VRILO“ PRUD, T-REKLAM METKOVIĆ, GRAFIČKE USLUGE GRAFEX METKOVIĆ, GRAD METKOVIĆ, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆA, UDRUGA „NARENTA“ METKOVIĆ, VINARIJA VERAJA, NIKOLA VOLAREVIĆ, BAGATELA D.O.O. METKOVIĆ, ŽUPA SVETOG NIKOLE METKOVIĆ, ŽUPA SVETOG ILIJE METKOVIĆ, Isusovci iz Sarajeva, Zavičajni dom obitelji Barbarić - Šiljevišta, Klobuk, Kopir-biro Zagreb...

8. Neretvanski dnevnik

7. Ljubuški portal

6. Bolji Ljubuški

5. Grudski info

4. Zadarska policija

3. Ktabkbih/metkovic.hr

2. Grad Metković - izvješće i velika FOTOGALERIJA

1. IKA

Metković, (IKA) - U nedjelju 19. listopada u Metkoviću je završila duhovno-pustolovna poveznica nazvana „Ono malo više" koja je počela u četvrtak 16. listopada. Sudionici su biciklima i molitvom prošli put od Travnika preko Klobuka do Metkovića a prigodom 100. obljetnice rođenja o. Ante Gabrića, koja će se obilježiti sljedeće godine; te prisjećanja na 20. listopad 1988. kada je o. Ante preminuo u Kalkuti, ali i 140. obljetnicu rođenja isusovačkog sjemeništarca Petra Barbarića. Poveznicu je održana u organizaciji Misijske europske inicijative „Kristov stol"i biciklističkog kluba Metković, sa nakanom beatifikacije dvojice blaženika.
Na poveznicu se odazvalo tridesetak mladića iz Zagreba, Metkovića i Okučana koji su prošli cijelu trasu, a putem su im se priključivali članovi biciklističkih klubova Široki Brijeg, Brotnjo i Ljubuški, tako da je u Metković stiglo više od 50 biciklista.
Sudionici su 18. listopada sudjelovali na misi u crkvi sv. Ilije u Metkoviću, rodnoj župi o. Ante Gabrića, a 19. listopada u crkvi sv. Nikole - gdje su bili smješteni u Pastoralnom centru o. Ante Gabrića. Misno slavlje predvodio je don Ante Antunović, koji je biciklistima zahvalio, te poručio da nastave slaviti zaslužne ljude naše Crkvene i narodne povijesti."Nakon nedjeljne sv. mise u župi sv. Nikole (19.10.2014)U dvorištu rodne kuće o. Gabrića!

Ante Gabrić  - dokumentarni film

Dojmovi biciklista:

Biciklistički klub Ljubuški dodaje 20 slika u album ONO MALO VIŠE — na lokaciji Grad Metković.

Kristov Stol - Misijska Europska Inicijativa i Biciklistički klub Metković - organizirali su biciklijadu "Ono malo više" - Duhovno pustolovnu poveznicu Travnik - Klobuk - Metković, od 16.10 do 19.10.2014., uoči 100. godišnjice rođenja o. Ante Gabrića, a s molitvenom nakanom za beatifikaciju o. Ante Gabrića i Petra Barbarića, uz njihov zagovor.
Ovaj događaj su popratili i članovi BK Ljubuški (dio članova je išao u susret karavani i našli smo se u Klobuku, a dio članova je čekao na trgu u Ljubuškom).Ukupno je učestvovalo 10 članova kluba.Hodočašće je podržala i većina klubova iz udruge Hercegovina Bike (BK Široki Brijeg;BK Brotnjo i BK Mostar); te smo ujedno dali potporu nedavno osnovanom Biciklističkom klubu Metković.
Ovime se zahvaljujemo domaćinima na odličnom druženju koje je imalo i duhovni i edukativni karakter.

Slaven Medić

Hvala još jednom na prelijepom danu, druženju, vrhunskoj organizaciji. Želim da ustrajete u ovakvim događanjima kako rekreativnim druženjima , isto tako i u natjecanjima. Veliko Hvala , Dadi, Josipu, Marku, Andiu, Matiji , i svim ostalim dečkima iz kluba, naravno , curama koje su sve lijepo priredile. Veliko hvala od srca od mene i našeg kluba.

Danijel Paradžik

Biciklijada ONO MALO VIŠE u organizaciji BK Biciklistički Klub Metković,kao predstavnik Biciklisticki Klub Mostar,primio sam zahvalnicu za sudjelovanje i skromni poklon župe sv.Ilije Metković


Prijave biciklista za subotu 18.10.2014:

Biciklistički Klub Metković shared his događaj.

Sutra (16.10) krećemo put Travnika i vraćamo se u Metković u subotu (18.10). Svi koji su zainteresirani da nam se priključe u subotu i da u što većem broju dođemo u Metković mogu nam se pridružiti na lokacijama prije grada sukladno svojim mogućnostima. Subotnja ruta je Kupres, Klobuk, Ljubuški, Prud, Vid, Metković. Za više informacija možete nas kontaktirat na brojeve mobitela 095/811 0317 i alt00 387 63 155 512

00 387 63 155 512.

petak 17.10.2014 - večer

Sutra - svi u Metković!!!

Turistička Zajednica Grada Metkovića

Svi biciklisti, amateri rekreativci, zainteresirani da se Biciklijadi priključe u subotu i da u što većem broju dođemo u Metković mogu se pridružiti na lokacijama prije grada sukladno svojim mogućnostima.
Subotnja ruta je Kupres, Klobuk, Ljubuški, Prud, Vid, Metković. Ako se želite priključiti na GP Prud, dolazak biciklista se očekuje oko 15 sati, dok bi u Metković trebali doći oko 16 sati!

Biciklistički Klub Metković objavio/la je 15 nove fotografije.

Travnik-Bugojno-Kupres smo odvezli. Metković u sutra stižemo!!!!!!

Idemooooo!!!!

  • Boris Šarac Extra

  • Robert Vucic Ekipa da vam javim da ce se jedan dio nas Ljubusaka prikljuciti vama u Klobuku dok ce drugi dio sacekati u Ljubuskom na trgu pa idemo svi sa vama do Mekovica.

  • Biciklistički Klub Metković Odlično. Oko podne i po smo u klobuku

  • Mario Maric Svaka cast momci nemate pojma koliko mi je zao sto nisam svama sretno

  • Tanja Zovko Silvio i ja cemo onda probati stic k vama na trg u ljubuski i pricekat ih s vama..imamo postavljati binu u mtk pa ne znam kad ćemo krenut prema ljubuskom..

  • Petar Gulić I ja se priključujem sutra u 17:30!

  • Boris Šarac Dakle i ekipa iz Brotnja na trg,superička.

U 14h su već bili na Kupresu, i sada nakon obilaska tamošnjih župa, uživaju u dobroj večeri i dobrom raspoloženju!

Oko podne su posjetili župu Bugojno.

Jutros u Travniku

petak 17.10.2014. - jutro

Dečki su jučer sretno stigli autima iz smjera Metkovića, Zadra, Okučana i Zagreba, te njih nekoliko već biciklima do Travnika, te sudjelovali u večernjoj svetoj misi sa sjemeništarcima, i svečanom programu nakon toga i zajedničkoj večeri.Od srca zahvaljujemo domaćinima,  sa željom za što skoriju beatifikaciju Petra Barbarića i o. Ante Gabrića, njihovih nekadašnjih đaka!

A danas:

"Ujutro u 7h sveta misa u Travniku, pa polazak iza 8h prema Bugojnu i Kupresu."

S Božjim blagoslovom i zagovorom dvaju blaženika! Neka im je sretan i blagoslovljen put!

Pratimo ih našim molitvama!

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Okučani.

10 sati ·

Biciklistički klub "Sveti Franjo" Okučani sudjeluje ovih dana u Biciklijadi - Bicikločašću u organizaciji Biciklistički Klub Metković od 16.10.-19.10.2014. u čast o. Ante Gabrića i Petra Barbarića. Biciklijada nosi naslov "Ono malo više" i želi spojiti dva grada u dva dana, Travnik i Metković. Na biciklijadi sudjeluju naši članovi: Davor Pustahija, Ivan Ćosić, Matej JakićBerislav Maćašević i logističar Ante Pustahija.
Neka ih prati zagovor sv. Franje, o. Ante i Petra na ovom i svim putovima!

Davor Pustahija

8 sati · Izmjenjeno ·

Cilj za prvi dan ostvaren uspješno i uredno stigli do Travnika bez problema,sutra nastavak do Kupresa gdje je i noćenje

"Ahh braćo moja mila ovih Travničanki što su lijepe i dobreee... uhh"

srijeda, 15.10.2014.

Nekolicina najhrabrijih biciklista krenula je biciklima u oba smjera: Irvin iz Zagreba, koji je Bogu hvala sretno stigao do Prijedora, uz kako piše: "Kiše na izvoz...", uz veselu poruku u njegovu stilu, nakon 100-njak prevezenih kilometara - točnije 160 km (biciklom!!!): "buahahhha, evo ga kod ujaka Marka (župnika ; ) u Prijedoru, tahman isteferičili...jupi. Sjutra prema Travniku. Aleluja."

Pratimo ga dalje molitvama, kao i dvojicu iz Metkovića, koji su stigli večeras do Kupresa, pa sutra dalje, zajedno s našim molitvama! I ostatkom ekipe iz Metkovića, Okučana, Zagreba i Zadra, koji im se sutra u Travniku priključuju svojim kombijima za pratnju!

Biciklistički Klub Metković Dvojac u 17 već naložija vatru na Kupresu hehehe