Bernarda


Obratite paznju na citav video...Tu se samo jos ne vidi, da se Bernarda, prije samog nastupa, na bini, pobozno i svesrdno prekrizila...Na kraju je osvojila 2. mjesto!!! Cestitamo!!!

Obratite paznju i na prizor s hrvatskom zastavom u publici, pred kraj, sekunda 4:18...I osobu koja vas njome veselo pozdravlja : )))))

Članci o Bernardinu uspjehu

Bernarda i Hrsvijet 

A sada o još jednoj drugoj Bernardi, našoj sada molitvenoj suradnici...Još jedna zanimljivost...Jedna druga Bernarda, naša suradnica i prijateljica, kod koje smo svojevremeno u njenom uredu predali zahtjev za službenu registraciju Kristova Stola, baš iste subote 11. prosinca, s istim imenom, odlučila se za jedna drugi životni korak...Ušla je u samostan klauzurnih sestara u Napulju...Evo izvadaka iz njenog pisma, a mi molimo i dalje za sve krasne Bernarde, i krasne Hrvatice, koje svoje talente skrovito ili javno koriste za veću slavu Božju...

"Još nisam svega svjesna i da je moj ulazak za tjedan dana, kao da će netko drugi morati ući u samostan umjesto mene...

Toliko se radujem samostanu da mi se sve čini nestvarno, posebno kad vidim svoju bijedu i nedostojnost.

Gospodin sve proviđa i ako je Njegova volja ostvariti će i u mom i u tvom životu, unatoč svim kušnjama, križevima.

"Prepusti Gospodinu putove svoje i On će sve voditi" - to savršeno predanje i pouzdanje želim od srca i tebi i sebi.

Puno, puno pozdrava ti šaljem i želim ti Mir i svako Dobro u životu, tvoju udrugu već vodi Duh Sveti tako da ne sumnjam da će i dalje činiti dobro.

Sretan i blagoslovljen Božić!"